Donna & Sergio

Trouwen in het buitenland? Donna & Sergio deden het. Zelf zeggen ze daarover "Het heeft wat extra voorbereiding gekost maar dat was het helemaal waard!"  In de week voorafgaand arriveerden hun vrienden en genoten ze van de zon, het heerlijke eten en de indrukwekkende stad St. Tropez. Op de dag van de trouwerij zat de vakantie stemming bij iedereen goed in. De huwelijkszeging vond plaats in een allerliefst kerkje in Grimaud en daarna was er champagne op de binnenplaats, een feestelijk diner en als afsluitng een strandfeest! Het weer, de kleuren, de mensen... het was een dag om van te dromen. 
 

Donna & Sergio "Wij kijken met regelmaat naar de foto’s. Het resultaat is geweldig en heeft al onze verwachtingen overtroffen!"

Een moment van stilte

bij de toewijding aan Maria

De hele mis zat het bruidspaar glunderend en zenuwachtig naast elkaar. De pastoor hield een bevlogen dienst en familie en vrienden hielden speeches.

Franse zomerzon, het was ontzettend warm buiten. Maar binnen in het kerkje, tussen deze dikke stenen muren was het heerlijk koel.