I’m your Hoochie Coochie

16 09 2011 Deurne

“Schatje wil je met me trouwen?” vroeg Martijn midden in de nacht. “Meen je dat..?” vroeg Nadja toen ze een beetje verward wakker werd en zag dat Martijn op zijn knieën zat. “Je bent mijn droomvrouw, topvrouw! Nogmaals wil je met me trouwen?” Gelukkig zei ze ja, Martijn viel in een diepe slaap en Nadja deed de rest van de nacht geen oog meer dicht. 16 september was het dan zover.

Bekijk meer foto's in deze serie More »

Martijn & Nadja "Onze trouwfilm is waanzinnig mooi, we krijgen er nog steeds een onbeschrijflijk warm en fijn gevoel van!"

Mijn lief, mijn alles...

Martijn "Ik ben in beginsel gevallen voor haar schoonheid, maar behalve mooi is ze ook heel lief en zorgzaam. Onze zoon Ties kan zich geen betere moeder wensen".

Nadja "Martijn is lief, leuk, lekker, sterk, mooi van binnen en van buiten! Hij is iemand die ergens voor staat en weet van aanpakken. Hij heeft humor en gevoel voor stijl. Hij is mijn lief, mij alles".

Als vrienden niet hadden gezegd "Ga nou een keer samen uit" dan was het er nooit van gekomen. Ze kenden elkaar eigenlijk al heel lang maar ineens sloeg de vonk over en groeide er liefde.

Bekijk meer foto's in deze serie More »