Marscha & Wilrik

Marscha en Wilrik trouwden in het Roozenhuys in Haps. Tussen de buien door kon het bruidspaar in de mooie tuin zitten. En alsof ook de weergoden een zegening wilde geven begon de zon bij het horen van de JA's extra hard te schijnen! Wat een geluk, het was een bruiloft met allemaal leuke verassingen. Het begon met een fantastische (en lekkere!) spelletjes bruidstaart van Dunja's taartenatelier waar meer dan 9 uur werk in heeft gezeten. Daarna een reünie concert van Of No Avail, de favoriete band het bruidspaar: snoeiharde punk! De beste vrienden organiseerden een flash-mob die bij de bruid tranen van verbazing veroorzaakte. Dansjes doen en met gekke pruiken en brillen op in de photoboot. En tot slot het eten... die heerlijke hapjes, taartjes, drankjes, worstjes, kaasjes, heel veel soorten kaasjes, visjes en spekkoek.
Marscha & Wilrik, bedankt dat ik bij jullie trouw aanwezig mocht zijn. Veel geluk samen!

Bekijk meer foto's in deze serie More »

Buiten trouwen is echt geweldig. Marscha & Wilrik vonden een mooie tuin waar ze hun feest konden vieren. Dit neemt natuurlijk wel als risico met zich mee dat het zou kunnen gaan regenen.
En dat heeft het tijdens dit huwelijk ook heel veel gedaan. Gelukkig was er een grote feesttent waar de gasten zonder problemen konden schuilen. Zo iedereen gezellig bij elkaar gaf juist een extra bijzondere sfeer.

Bekijk meer foto's in deze serie More »

 

Bekijk meer foto's in deze serie More »